artiklar

Världens första försäljningsautomat för hemlösa öppnar i Storbritannien, och det är en hit!

Inlagt av anonnkpg fre, 12/29/2017 - 00:45

Hemlös välgörenheten (Action Hunger) har installerat världens första automatsystem för hemlösa i Nottingham, Storbritannien, vilket kommer att ge den behövande mat, rena kläder, tandborstar och andra hygienprodukter 24/7.

Enligt rapporter kommer upp till 100 hemlösa att kunna "köpa" tre fria saker per dag från maskinen med hjälp av ett spårbart nyckelkort. LAD Bibel skriver:

(Instagram) Har du fått en follow från oss? Oroa dig inte, läs det här.

Inlagt av anonnkpg sön, 11/19/2017 - 08:46

follow

Internet. Vilken underbar plats eller hur?. Sociala medier som Facebook,Instagram. Vad bra eller hur?
Har du fått en Instagram follow från oss? var lugn vi är inte där för att snoka eller titta på dina bilder. Vi bryr oss inte om dina bilder, utan allt det här handlar om att sprida information. Låt oss förklara hur vi jobbar.

Vem bryr sig?

Inlagt av anonnkpg sön, 10/22/2017 - 08:33

vembryrsig

Vem är det som bryr sig egentligen?, vem är det som agerar?, och vilka är det som blundar? hur kommer det sig att respekten till medmänniskan är så låg i vårat land? vad är det egentligen som ligger bakom rädslan att hjälpa någon i nöd? eller skiter människor i det för att dom inte vill smutsa ner sina händer?

Tidigare anställda vittnar om oetisk klickjakt på 24 Journalistik

Inlagt av anonnkpg tis, 09/05/2017 - 08:39

clickjakt

24 Journalistik har sedan starten 2014 etablerat sig som en ny, relativt stor aktör på svensk mediemarknad. Med snabba lokala nyheter, utan betalväggar, har 24 Journalistik profilerat sig som en ny utmanare på inte mindre än tio orter. Från Ystad i söder, till Uppsala i norr. Nyligen har de också dragit igång ett redaktionellt samarbete med koncernen Mittmedia.