Anonymous Norrköping

IS kan ha kopplingar till dubbelmord på skandinaviska kvinnor i Marocko (VARNING FÖR STARKA BILDER)

Inlagt av anonnkpg lör, 12/22/2018 - 01:25

En norsk och en dansk kvinna hittades i måndags knivhuggna i sitt tält i Atlasbergen sydost om Marrakech i Marocko. Sammanlagt fyra män har häktats misstänkta för dubbelmordet och motivet misstänks vara terroristiskt. Finlands ambassadör påpekar att Marocko trots allt är ett säkert land.

Never forget Jimi Joonas Karttusen

Inlagt av anonnkpg fre, 12/21/2018 - 19:55

fucknordfront

Bara för att ni inte läser om sekten lika mycket som tidigare är för att deras luft stryps, deras communityn kvävs. Vi är alltid där, vi har alltid ett öga och vi glömmer aldrig. YouTube försöker kväva våra videos men vi laddar alltid upp dom på nytt.

FUCK Neo-Nazi SVL - FUCK Nordfront.

De ordnar julafton för ensamma (Finspång)

Inlagt av anonnkpg fre, 12/21/2018 - 19:19

rose

Har ni märkt att fler och fler engagerar sig att hjälpa människor som har det svårt eller står utanför samhället olika människor och organisationer gör det varje år men i år har vi märkt att flera privatpersoner har engagerat sig Anna är en av flera som gör detta år efter år.

Vi ser er

Inlagt av anonnkpg tis, 09/18/2018 - 10:19

anonnkpghemlos

 

Jag tar på mig för att gå ut och när jag går förbi fönstret i trappuppgången så ser jag en person vid sopkärlen. Först tror jag att det är någon från restaurangen bredvid som håller på att sortera avfallet tills sopgubbarna kommer. Men så var inte fallet utan det här var en äldreman en av många många hemlösa i Norrköping.