Anonymous

Världens första försäljningsautomat för hemlösa öppnar i Storbritannien, och det är en hit!

Inlagt av anonnkpg fre, 12/29/2017 - 00:45

Hemlös välgörenheten (Action Hunger) har installerat världens första automatsystem för hemlösa i Nottingham, Storbritannien, vilket kommer att ge den behövande mat, rena kläder, tandborstar och andra hygienprodukter 24/7.

Enligt rapporter kommer upp till 100 hemlösa att kunna "köpa" tre fria saker per dag från maskinen med hjälp av ett spårbart nyckelkort. LAD Bibel skriver:

Tänk på djuren kring nyår. Hoppa över smällare och fyrverkerier.

Inlagt av anonnkpg tors, 12/28/2017 - 07:50

pets

Det är åter dags att fira in ett nytt år. Det är 2018 som står för dörren och det ska firas över hela landet. Ja, världen. Och som vanligt är smällare och fyrverkerier ett inslag i vårt firande. Det här är djurens stora mardröm till högtid. De skräms världen över och det här är någonting som vi måste tänka mer på.

Hypnos för att glömma tv-serier döms ut

Inlagt av anonnkpg mån, 12/18/2017 - 12:02

hypnotist

Det här är ingen nyhet direkt. Varje dag blir människor hypnotiserade av TV och Media. Det media skriver om vill dom att du ska tro på och så har det alltid varit. På det sättet försöker dom styra våra liv, styra hur vi tänker, vad vi gillar, och vad vi ska tro på. De här borde ringa en varningsklocka för er. Som sagt, det här är ingen nyhet. 

___________________________