MordFront - VARNING FÖR STARKA BILDER!

Inlagt av anonnkpg tis, 03/14/2017 - 17:31

mordfront

Jimi Joonas Karttunen, 28, blev upprörd när han gick förbi mordfrontarnas torgmöte i Helsingfors – och sa ifrån - med en spottloska. Nazisterna svarade med att misshandla honom så svårt att han dog. Karttunen föll till backen och ådrog sig skallskador som senare gjorde att han avled.

Hatorganisationen har ägnat mycket tid och energi åt att förminska det inträffade och skylla på den avlidnes missbruk och galna beteende som en orsak till det inträffade. Det motsägs av övervakningsfilmen.

Vi har nu lyckats få tag i en övervakningsfilm som visar hela händelseförloppet. Att hatarna ljuger och att misshandeln är dödsorsaken är det inget tvivel om.

Det här är ingen isolerad händelse utan ett klart bevis på hur de beter sig och hur en "disciplinär åtgärd" kan sluta. Nazisterna hyllar den 26 - årige nazisten för hans dödsmisshandel. Det säger allt.

Här ser du med egna ögon vad som egentligen hände.

 

Video

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.