Lennart Bladh [Anonnkpg Creep Hunter]

Inlagt av anonnkpg ons, 05/23/2018 - 20:19

Det må vara få som känner till denna person men vi anser att befolkningen inte är informerade om vad det är för person. Just därför lägger vi ut information för att skicka ut en varning till allmänheten.

creep

Det här är alltså Lennart Bladh han är 55 år och bor hemma hos sin mamma i Stockholm. Enligt honom så har han förmågor att prata med utomjordingar men det skiter vi fullständigt i utan vi fokuserar mer på hans mentala störningar. Lennart är helt klart en psykopat.

Lennart blev åtalad för sexuellt ofredande den 5:e juli. (2017)

Lennart använder sin telefon genom att sprida det manliga initiativet, där han visar sitt kön och låter tjejer bejaka sin sexualitet. Under tältrunk-turnén i Lidköping så blev Lennart hämtat av polis och kallad till förhör, det visade sig sedan att han skickat nakenbilder till en minderårig person den 17:e maj.

Rättegången var planerad att äga rum 10:30 den 19:e september i Skaraborgs tingsrätt i Skövde. Men blev framskjuten på obestämd tid. Detta på grund av att nya bevis och fler åtalspunkter uppdagats. Lennart har i flera sändningar uppgett att han avser komma till rättegången och försvara sig, men visste själv aldrig vilket datum rättegången skulle äga rum.

Det här är alltså en man som borde sitta inspärrad. Men via sin YouTube kanal som flertal gånger blivit nedstängd så håller han fortfarande sig aktiv. 

Varning. Känsliga tittare bör undvika denna länk

Håll era ögon och öron öppna

 

Video

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.