#OpSafeWinter 2017\2018 (Norrköping)

Inlagt av anonnkpg sön, 09/03/2017 - 00:38

opsafewinter

Anonymous Norrköping  gör det igen, och vi pratar inte om att ta ner webbplatser eller avslöja regeringens korruption. Istället fortsätter traditionen med en humanitär verksamhet, #OpSafeWinter. 

Vi kan inte göra allt men tillsammans kan vi göra något. Vi kan visa värme, omtanke och ödmjukhet mot människor som har det betydligt sämre än oss. Därför tar Anonymous Norrköping tag i saken med vad vi kallar #opsafewinter. Alla har rätt till trygghet, tak över huvudet och mat. Men tyvärr så sätter det Svenska systemet allt för många människor utanför systemet.

EU-migranter

Folk ser dom, men dom blundar. Folk ser dom som ett problem. Vad är egentligen problemet?. Dag ut och dag in sitter dom där i viljan att få ihop några kronor. Hungriga och trötta ser dom på alla människor som går förbi fast 80% tittar inte ens. Alla utsatta ingår i #opsafewinter. Anonymous Norrköping kommer hjälpa dessa människor med allt från kläder till något att äta och dricka. Vi kommer att börja dela ut dessa "opsafewinter påsar" som innehåller någon form av macka samt dricka och frukt. Vi kommer samla ihop mössor och vantar och dela ut så länge lagret räcker vill säga. Alla människor är lika värda.

Alla kan vi hjälpa Anonymous eller ej. Ta ett eget initiativ och hjälp en behövande. Har du inte tid,ork eller lust men vill gärna donera så vi kan utöka volymen på kläder och mat så använd länken nedan.

Vi kommer mötas upp varannan helg med start den 3e december, för att dela ut kläder (då framförallt jackor, skor, mössor, vantar) filtar, hygienartiklar och någon form av mat ex smörgåsar, till de hemlösa och mest behövande som finns på våra gator runt om i Sverige.

Hjälp oss, hjälpa andra - DONERA

 

Kommentarer

en av anledningarna varför jag älskar anonymous är just detta! följde er förra året och hjälpte själv till så gott det gick! grymma är ni!

Ellie, det värmer att du vill hjälpa till. Använder du inte PayPal så går det bra att använda en vanliga banköverföring. Vi kommer att kontakta dig med ett banknummer. Minsta lilla krona hjälper.

Det vi inköper under December är framför allt mat (opsafewinter påsar) som vi delar ut varje lördag under hela December. Förra året samlade vi in vinter kläder och delade ut, detta år ska vi försöka att inhandla mössor,vantar et.c.

Du är mer än välkommen att under December ta del.

här är ett inlägg från förra årets opsafewinter

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.