Dom blundar, Men vi som många andra ser.

Inlagt av anonnkpg tis, 09/19/2017 - 14:16

helppoor

Du kan inte vara mer än 17år.

Du sitter där utanför affären i centrum. När vi kommer fram till dig så faller regnet lätt ner, och det är lite småkyligt. Vi har sett dig förut när vi har varit och handlat. Samma blick som alltid, en skamsen blick rakt ner mot asfalten. Tankarna börjar snurra i huvudet när man ser en sådan utsatt människa och framförallt när dom är så unga. Varför sitter hon där?, varför får hon inte vara som alla andra tjejer? Springa på stan och ta en fika, gå på bio, skratta med vänner, bli kär. Ja listan kan ju hålla på i all evighet.  

Det gör ont, det gör det verkligen. Ont att se ett liv rinna ut i en sådan kall situation. All har vi rätt till ett värdigt och tryggt liv. 

LIKA så DU som skiter fullständigt i dessa människor. Lika så DU som spottar på dessa utsatta människor. Lika så DU som har mat på bordet och en ren säng att lägga dig i på nätterna.

Lika så du.
_____________________________________

Vill du hjälpa till att ge dessa utsatta människor lite kärlek och värme. Läs då om #opsafewinter 

Kommentarer

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.